Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Van een vakantie zonder stress en pijn naar werken met migraine en spanningshoofdpijn

Heerlijk van de vakantie genoten zonder de stress en spanningen van werk en studie. Geen spanningshoofdpijnen, geen migraine, geen stress, maar lekker kunnen genieten. Helaas het werken en school zijn weer begonnen en daarmee ook het gevoel dat de spanningshoofdpijn / migraine / de clusters weer terug beginnen te komen. Geen fijn idee. Ook andere triggers kunnen deze klachten veroozaken : koffie, chocolade, rode wijn, kaas, de laagstaande zon, stress, harde geluiden.

Al meer dan 2 jaar zijn vele patienten u voor gegaan en hebben behandelingen met dry needling ondergaan. De meeste succesvol ook weer vertrokken. Helemaal pijnvrij of van migraine naar hoofdpijn afgezwakt. Van iedere dag naar 1 keer per maand. Hoe zou uw leven er uit gaan zien.

Ook mensen met clusterhoofdpijn komen naar dehoofdpijnbalie en worden geholpen met dry needling. Sinds een aantal maanden behandelen we in combinatie met fysische vasculaire therapie waardoor de afvalstofjes van de triggerpoints sneller worden afgevoerd door het verbeteren van de doorbloeding middels deze therapie.

Loopt u al jaren rond met deze hoofdpijnklachten of pas sinds kort er is wat aan te doen. Meld u aan voor een intakegesprek in Arnhem middels ons contact formulier